В Київській області виставили на аукціон з приватизації завод (ФОТО)

Що відомо про об’єкт продажу та держмайно

У Київській області виставили на онлайн-аукціон з приватизації майновий комплекс державного підприємства "Білоцерківський завод Еталон". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Фонду державного майна України.

Підприємство розташоване у місті Біла Церква по вулиці Сухоярська, 16. Загальна площа ДП "Білоцерківський завод Еталон" становить понад 12 тисяч квадратних метрів. Найбільша споруда – чотирьохповерховий адміністративно-виробничий комплекс площею майже 10,4 тисячі квадратних метрів. До складу об’єкту також входять гаражі, склад, автомийка та АЗС. Стартова ціна становить 36,4 мільйони гривень. Аукціон з приватизації призначили на 10 березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виставили на аукціон з приватизації майновий комплекс ДП "Укроборонресурси", розташованого у Голосіївському районі. До складу комплексу входять 57 об’єктів нерухомості, три автомобілі та інше майно. Стартова ціна приватизації становить майже 17,6 мільйони гривень. Аукціон з приватизації призначили на 7 березня. Загальна площа нерухомого майна складає понад 22,8 тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, у Києві знову спробують приватизувати завод "Електронмаш". Майновий комплекс державного підприємства включає гектари землі на Великій кільцевій у Києві. Стартова ціна приватизації майна державного підприємства "Електронмаш" становить 32,8 мільйони гривень. Це вдвічі нижче, ніж стартова ціна на аукціоні торік — понад 65,6 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Zorro

24 лютого 2023, 08:01

А они валить собираются что не понятно ?И по этому распродают все чтоб успеть !,Продать и свалить с деньгами гениальный план !или продать своим за бесценнок !Долг китайцам за Мотор Сичь вернули или по карманам разложили,?

Кара Небесна

24 лютого 2023, 05:02

Эта продажная власть уже наверное всю страну продала пендосам и англосаксам,они денег набрали,кучу народа угробили,своих детей по заграницам спрятали,а в Раде сидят и создают под себя законы и им наплевать как живут или выживают люди, главное чтобы им хорошо было,я думал при порохе была жопа,но я ошибался,бог не фраер,Бог всё видит,на тот свет всё равно вы свои награбленные деньги не заберёте,но Бог вам всем мразям судья!!!

Александр

23 лютого 2023, 14:00

Ага, ну да, самое время сейчас заводами торговать... Кому война, а кому мать родна.

Роман

22 лютого 2023, 10:03

І як його придбати, якщо всі вільні гроші донатив на волонтерство?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися