Столичні центри адміністративних послуг змінили графік роботи

Що треба знати киянам

Центри надання адміністративних послуг у Києві змінили графік роботи. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, відтепер Центри надання адміністративних послуг знову працюватимуть по суботах із 09:00 до 18:00. У будні в центри адміністративних послуг в столиці працюють за аналогічним графіком. Заявників приймають за електронною чергою, що формується у приміщеннях Центрів надання адміністративних послуг.

В Київській міській державній адміністрації попередили, що в разі оголошення повітряної тривоги до початку робочого дня Центри надання адміністративних послуг починають працювати через 30 хвилин після відбою. В разі оголошення повітряної тривоги під час робочого дня – протягом 10 хвилин після відбою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вдвічі зросла вартість електронних учнівських квитків. Наприкінці лютого в мерії столиці радили батькам школярів прискорити оформлення електронних документів. Раніше у Києві ціна оформлення учнівського квитка становила 50 гривень. З 1 березня вартість виготовлення картки зросла до 100 гривень через підвищення вартості матеріалів.

Нагадаємо, у Києві в розкраданні грошей під час ремонту укриттів у школах підозрюють начальника Управління будівництва Голосіївської районної державної адміністрації, підрядника та інженера технагляду. Збитки столичному бюджету оцінили у пів мільйони гривень. Окрім того, окружна прокуратура повідомила про підозру начальнику Управління освіти Голосіївської районної державної адміністрації у збитках у 1,3 мільйони гривень під час закупівлі генераторів для шкіл.

Читайте також, що на столичній Оболоні розпочали будівництво приватної школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися