Проїзд в метро у Києві зміниться: що треба знати пасажирам (ФОТО)

Столична підземка отримала другу партію варшавських вагонів

До Києва прибули ще шість вагонів від варшавського метрополітену, що дозволить значно покращити умови проїзду в столичній підземці. Про це розповів начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктор Брагінський, передають "Коментарі".

"Отримали другу партію вагонів від варшавського метрополітену. Наразі маємо вже 12 вагонів з 60. Для нашого підприємства це велика підтримка від європейських колег, адже більша частина рухомого складу, що курсує лініями столичного метро, виготовлена за радянських часів", — зазначив Брагінський.

За його словами, поїзди столичного метро потребують планових ремонтів, тому отримані вагони, перш за все, використають як технічних донорів для заміни обладнання, вузлів та деталей парку вагонів Київського метрополітену.

Перший зчеп із шести вагонів прибув з Варшави до Києва наприкінці квітня. Загалом постачання всіх вагонів планується до кінця поточного року. Начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктор Брагінський оприлюднив фото другої партії варшавських вагонів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили з 13 червня до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ігор

19 червня 2023, 23:54

Так а що треба знати пасажирам??? І як зміниться проїзд у метро??? Які дибіли пишуть заголовки? ((С) Олександр , 1) Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/money/public-sector/18680-proizd-v-metro-u-kievi-zminitsya-scho-treba-znati-pasazhiram-foto.html © Comments.ua

Олександр

13 червня 2023, 22:50

Так а що треба знати пасажирам??? І як зміниться проїзд у метро??? Які дибіли пишуть заголовки? Ви хоч би декілька слів написали, щоб зв'язати заголовок з текстом статті.

Наталі

13 червня 2023, 20:27

Жмеренской, а це вірно? Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/18668-na-avtomobilnoy-trasse-kiev-odessa-proizoshlo-dtp.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися