У Києві замість трамваїв на маршрути вийшли автобуси (СХЕМА)

У столиці на півроку закрили кілька трамвайних маршрутів

У Києві через ремонт доріг на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Про це пасажирів попередили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси:

·       № 14-Т – за маршрутом "Проспект Відрадний – Контрактова площа";

·       № 14-ТК – за маршрутом "Проспект Відрадний – станція метро "Лук’янівська".

В мерії Києва оприлюднили схему курсування автобусів на час ремонтних робіт Дегтярівського шляхопроводу.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт доріг. Окрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на станції метро "Палац "Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Через ДТП обмежили рух поїздів синьою лінією метрополітену та зачинили три станції. Наразі столичний метрополітен відновив роботу у звичному режимі. Також стало відомо, що внаслідок ДТП в метро жінка загинула під колесами поїзду.

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на Русанівці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися