У Києві через ремонт перекрили рух транспорту: схема об’їзду

Що треба знати водіям

У Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту у Дніпровському районі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, рух транспорту у Києві обмежили на вулиці Ентузіастів. Ці обмеження ввели через проведення реконструкції.

"На вулиці Ентузіастів збільшили протяжність ділянки реконструкції і перекриття руху. Реконструкція вулиці Ентузіастів триває", — заявили в "Київавтодорі".

Зараз дорожники замінюють тут асфальтове покриття та прокладають нову систему дощової каналізації. Ремонтні роботи проводять на ділянці від будинку № 7 до будинку № 37 вулиці. Цей етап реконструкції вулиці Ентузіастів у Києві триватиме до 31 липня. Об’їхати перекриту ділянку можна бульваром Ігоря Шамо.

Окрім того, у Києві розірвали договори з недобросовісними приватними перевізниками і внесли зміни до деяких маршрутів комунального транспорту. У столиці з 20 квітня подовжили маршрут тролейбуса № 36 "Вул. Північна – станція метро "Святошин" та внесли зміни в автобусний маршрут № 97К "Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова". На цих маршрутах також збільшили кількість рухомого складу.

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи кардинально змінили графік роботи трамваїв. В робочі дні у столиці трамваї №16 працюють за скороченим режимом. Дорожники виконують роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Ремонтні роботи триватимуть до 28 квітня. На період проведення ремонту графік роботи трамваїв №16 змінився.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут зі станції метро "Лівобережна". Автобуси №117 за маршрутом "Станція метро "Лівобережна" – Русанівські сади" почали курсувати з 15 квітня. 

Читайте також, що метро у Києві тепер працює за новими правилами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися