У Києві відновили популярний автобусний маршрут

Оприлюднено схему руху громадського транспорту

У Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут зі станції метро "Лівобережна". Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, рух автобусів №117 за маршрутом "Станція метро "Лівобережна" – Русанівські сади" почне курсувати з суботи, 15 квітня. У Департаменті транспортної інфраструктури Києва оприлюднили маршрут автобусів №117:

·  станція метро "Лівобережна" – вул. Євгена Сверстюка – вул. Митрополита Андрея Шептицького – вул. Пантелеймона Куліша – вул. Каховська – вул. Комбінатна – вул. Євгена Маланюка – вул. Центральна Садова – Русанівські сади.

Мешканцям столиці нагадали, що сервіс руху міського транспорту є у застосунку "Київ Цифровий".

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київської області сталося стихійне лихо через підтоплення житлових будинків. У селищі Іванків внаслідок тривалих дощових опадів розмило дамбу місцевого ставка, вода впала у річку, яка проходить неподалік жилих вулиць. Водою розмило та підтопило дві вулиці. Окрім того, в Іванкові затопило тимчасову переправу. Ситуація зі стихійним лихом залишається напруженою. Об'їзд замість переправи до Іванкова здійснюється через селище Кухарі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Також у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до кінця травня. Ремонтні роботи проводять на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Читайте також, що метро у Києві з наступного тижня працюватиме за новими правилами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися