У центрі Києва на кілька місяців обмежили рух транспорту

Що потрібно знати водіям

У Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту в центрі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

Рух транспорту у Києві частково обмежили відсьогодні, 15 березня, на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують завершити будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну до кінця липня цього року. Дарницький міст, збудований у 2010 році, з трьома смугами у двох напрямках має суттєвий резерв пропускної здатності і зможе розвантажити сусідні Південний та Міст Патона, які постійно стоять у заторах.

Нагадаємо, в петиції до столичної влади вимагають відкрити зачинені вестибюлі на кількох станціях метро у Києві. Автор петиції №11787 Денис Коваленко закликав столичну владу відкрити вестибюлі №2 на станціях метро "Лівобережна", "Чернігівська" та "Осокорки".

Читайте також, у Києві на "червоній" гілці столичного метро запустили патріотичний артпоїзд.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися