У Києві кардинально змінили графік роботи трамваїв

Що потрібно знати пасажирам

У Києві через ремонтні роботи кардинально змінили графік роботи трамваїв. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс".

За даними перевізника, з вівторка, 18 квітня, в робочі дні у Києві трамваї №16 працюватимуть за скороченим режимом. Дорожники виконуватимуть роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Ремонтні роботи триватимуть до 28 квітня. На період проведення ремонту графік роботи трамваїв №16 зміниться.

Останні відправлення трамваїв №16 за власним маршрутом:

·       від Контрактової площі – 20:50, 21:10

·       від станції метро "Героїв Дніпра" – 21:35, 21:55.

О шостій ранку рух трамваїв буде відновлено за графіком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Також у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до кінця травня. Ремонтні роботи проводять на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут зі станції метро "Лівобережна". Автобуси №117 за маршрутом "Станція метро "Лівобережна" – Русанівські сади" почали курсувати з суботи, 15 квітня. 

Читайте також, що метро у Києві тепер працює за новими правилами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися