Проїзд у Києві кардинально змінився: що треба знати пасажирам

Які зміни в роботі транспорту ухвалили в столичній мерії

У Києві розірвали договори з недобросовісними приватними перевізниками і внесли зміни до деяких маршрутів комунального підприємства "Київпастранс". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

В Департаменті транспортної інфраструктури Києва заявили, що ретельно перевіряли роботу столичних автобусних перевізників з початку березня. За результатами перевірок в односторонньому порядку розірвали шість договорів з недобросовісними приватними автомобільними перевізниками. Перевагу в реорганізації маршрутів планують надати комунальним автобусам і тролейбусам, а також приватним перевізникам, які якісно виконуватимуть умови договору.

Так, у Києві з 20 квітня буде подовжено маршрут тролейбуса № 36 "Вул. Північна – станція метро "Святошин" до вулиці Чорнобильської. Також внесли зміни в автобусний маршрут № 97К "Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова" – із заїздом на вулиці Миколи Ушакова, Прилужну та Чорнобильську. На цих маршрутах збільшили кількість рухомого складу.

Рух транспорту у Києві з 20 квітня буде організовано за такими схемами:

·       тролейбус № 36: вулиця Північна – проспект Володимира Івасюка – вулиця Левка Лук’яненка – вулиця Лугова – вулиця Ярослава Івашкевича – проспект Правди – вулиця Івана Виговського – площа Валерія Марченка – вулиця Данила Щербаківського – проспект Берестейський - вулиця Чорнобильська (в зворотному напрямку – вулиця Ореста Васкула – проспект Академіка Палладіна - проспект Берестейський) – вулиця Ірпінська;

·       автобус № 97-К: вулиця Академіка Булаховського – вулиця Генерала Наумова (в зворотному напрямку – вулиця Робітнича – вулиця Коростенська) – проспект Академіка Палладіна – вулиця  Академіка Єфремова - вулиця Миколи Ушакова – вулиця Прилужна - вулиця Чорнобильська – вулиця Ірпінська.

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи кардинально змінили графік роботи трамваїв. З вівторка, 18 квітня, в робочі дні у столиці трамваї №16 працюють за скороченим режимом. Дорожники виконують роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Ремонтні роботи триватимуть до 28 квітня. На період проведення ремонту графік роботи трамваїв №16 змінився.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут зі станції метро "Лівобережна". Автобуси №117 за маршрутом "Станція метро "Лівобережна" – Русанівські сади" почали курсувати з 15 квітня. 

Читайте також, що метро у Києві тепер працює за новими правилами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Женя

22 квітня 2023, 13:25

Верните автобус от Кибцентра до Дорогожичей через аэропорт, Севастопольскую площадь, Караваевы дачи. И продлите 91 автобус от Ахматовой до Кибцентра

Алексей

21 квітня 2023, 22:44

Тролейбус 36 - зрідка бачу його, та жодного разу не вдалось скористатись. Коли треба їхати в тому напрямку, можна.й годину прочекати, та не дочекатись.

Віктор

19 квітня 2023, 20:59

Як кажеш, Наталочка, - кардинально? Ох ці кореспондентики, аби смаженим смерділо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися