ДТП в метро у Києві: як курсують поїзди та працюють станції

В столичному метрополітені зробили оголошення для пасажирів

У Києві після дорожньо-транспортної пригоди відкрили дві з трьох зачинених станцій метро. Про це пасажирів поінформували у комунальному підприємстві "Київській метрополітен", передають "Коментарі".

За даними перевізника, станції метро "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого" знову працюють на вхід та вихід для пасажирів.

"Станція "Палац "Україна" – зачинена, поїзди слідують без зупинки. На місці продовжують працювати фахівці. Про відновлення роботи станції "Палац "Україна" повідомимо додатково", — йдеться в повідомленні Київського метрополітену.

В столичній мерії повідомили, що метрополітен відновив роботу у звичайному режимі після випадку падіння пасажирки на колії на станції "Палац "Україна".

"На жаль, випадок летальний, всі обставини інциденту з'ясовують правоохоронці. Графіки руху поїздів поступово відновлюються", — заявили у Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, на станції метро "Палац "Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Через ДТП обмежили рух поїздів синьою лінією метрополітену та зачинили три станції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що владі Києва запропонували створити транспортний хаб біля станції метро "Лісова" на місці недобудованого торгівельного центру. Цю ділянку вже понад три роки обнесено забором. За цей час було лише частково розкопано землю. Нині роботи не ведуться, техніки на території немає. Кияни змушені обходити цю ділянку та терпіти незручності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися