Метро у Києві кардинально змінило режим роботи: деталі

Що треба знати пасажирам

У Києві кардинально змінили режим роботи столичного метрополітену. Про це пасажирів попередили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, рух поїздів синьою лінією метро здійснюється від станції "Героїв Дніпра" до станції "Майдан Незалежності" та від станції  "Либідська" до станції "Теремки". Зачинені на вхід та вихід станції: "Площа Українських Героїв" (до перейменування — "Площа Льва Толстого"), "Олімпійська" та "Палац "Україна".

"На станції "Палац "Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Проводиться необхідна робота. Про відновлення руху поїздів повідомимо додатково", — йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що владі Києва запропонували створити транспортний хаб біля станції метро "Лісова" на місці недобудованого торгівельного центру. Цю ділянку вже понад три роки обнесено забором. За цей час було лише частково розкопано землю. Нині роботи не ведуться, техніки на території немає. Кияни змушені обходити цю ділянку та терпіти незручності.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися