У Києві поблизу залізничного вокзалу обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям про перекриття дороги у столиці

У Києві цього тижня вводять обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, в столиці розпочнуть капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. Через ремонтні роботу рух транспорту частково обмежать із 27 травня до 15 липня. На першому етапі дорожнє покриття оновлюватимуть на ділянці від вулиці Гетьмана Скоропадського (до перейменування — Льва Толстого) до вулиці Георгія Кірпи.

Під час капітального ремонту планують облаштувати 6-7 смуг транспортного руху, зокрема велодоріжки одностороннього руху. Також на ремонтованій ділянці планують відновити верхній шар покриття проїжджої частини і тротуари. Для безпеки водіїв і пішоходів передбачені розділова смуга і смуга безпеки.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекриють рух на вулиці Олександра Довженка через проведення ремонту доріг. Рух на Довженка буде частково обмежений з 27 травня до 30 липня. Дорожники замінять усі шари асфальту, оновлять тротуари та прокладуть новий колектор дощової каналізації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві, як заявив директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Руслан Кандибор, потрібно підвищити ціни проїзд у громадському транспорті. За словами посадовця, вартість проїзду у громадському транспорті у Києві є однією із найдешевших в Україні, а можливості розвивати його немає через збитковість.

Читайте також, як у Києві змінили маршрути курсування тролейбусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися