У Києві триває прибирання незаконних рекламних вивісок (ФОТО)

Що відомо про зачистку столиці та яких локаціях

У Києві привели до належного вигляду конструкцію на склі магазину музичних інструментів та вивіску закладу краси, цього тижня заплановано перевірити ще кілька локацій. Про це розповіли в Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації та в комунальному підприємстві "Київреклама", передають "Коментарі".

За даними відомств, конструкція на склі музичного магазину є гарним прикладом того, як мають розміщуватися вивіски на прозорій частині вхідних дверей, вікнах та вітринах. Заклад знаходиться на вулиці Костянтинівській. На іншому фото можна побачити типовий приклад порушення, коли конструкція виходить за межі фасаду. Нова конструкція є більш акуратною ніж її попередня, але при цьому залишається помітною для потенційних відвідувачів.

"Необов’язково йти проти вітру, щоб розмістити свою вивіску. Заяву на розміщення вивіски (конструкції до трьох метрів) можна подати онлайн через веб-портал на офіційному сайті Управління з питань реклами", — заявили у відомстві.

В Управлінні з питань реклами КМДА повідомили, що на цьому тижні бригади КП "Київреклама" будуть демонтувати незаконні вивіски та рекламні засоби на таких локаціях:

·       вулиці Січових Стрільців (на розі вулиці Олександра Кониського), Старовокзальна (біля Галицької площі), Борисоглібська (біля вулиці Братської), Дмитрівська (біля Національного цирку);

·       Голосіївський проспект (на розі вулиці Васильківської).

Читайте також, що на проєкти протирадіаційних укриттів у Києві витратять з бюджету мільйони гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

1 листопада 2023, 16:16

Нашли время

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися