Під Києвом триває відновлення зруйнованого житла (ФОТО)

Як ремонтують житлові будинки в Ірпені

В Ірпені триває капітальний ремонт пошкодженого під час бойових дій багатоповерхового житлового будинку по вулиці Котляревського, 52А. Про хід ремонтних робіт розповіли в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Ірпеня, до повномасштабного вторгнення в Україну російських окупантів в багатоповерхівці на вулиці Котляревського, 52А проживало близько 100 сімей. Під час активних бойових дій на території Ірпінської громади в лютому-березні 2022 року будівля зазнала значних пошкоджень та потребувала капітального ремонту.

Фінансують капітальний ремонт багатоповерхівки з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії з вересня цього року. Зараз на об’єкті проводять демонтаж пошкоджених частин будівлі, тривають роботи з теплоізоляції та оздоблення фасадів. Завершити відбудову планують у другій половині 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спеціальна комісія перевірила відбудову житлових будинків в Ірпені. Комісія побувала на п’яти локаціях в Ірпені. Одну перевірили повторно. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, Департамент регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт Макарівського ліцею №1. На реконструкцію ліцею у Макарові із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили понад 89 мільйонів гривень. У навчальному закладі планують облаштувати новий харчоблок, замінити систему опалення, внутрішні та зовнішні мережі водопостачання та електропостачання, провести термомодрнізацію закладу. У підвальному приміщенні ліцею облаштують укриття. Аукціон відбудеться 13 листопада. 

Читайте також, що у селі під Києвом відремонтують ліцей та Будинок культури.

Дивіться також фото, як новий багатоповерховий будинок будують у селі Бузова.

Джерело: https://t.me/newsimr/16089


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися