У Києві завершили будівництво ділянки Великої кільцевої дороги (ФОТО)

У столичній владі обіцяють зменшення заторів

У Києві завершили будівництво третьої ділянки Великої кільцевої дороги. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

Нові ділянки Великої кільцевої дороги почали будувати з 2016 року. Фактично це є Північна об’їзна дорога столиці. Сьогодні, 5 грудня, відкрили нову частину Великої кільцевої дороги від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту.

Столична влада взяла на себе зобов’язання зробити під’їзну дорогу до тунелю під річкою Дніпро. Який сполучатиме лівий і правий береги і виходитиме на Троєщину. Тунель – це проєкт Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури. І агентство має його побудувати. У столичній владі обіцяють зменшення заторів на вулиці Богатирській, бо частина транспорту піде вже новою ділянкою. Загальна протяжність побудованих трьох нових ділянок становить три кілометри. Тієї, що відкрили сьогодні, – понад кілометр.

На початку грудня у Києві відкрили рух Подільсько-Воскресенським мостом. Сполучення між лівим та правим берегами забезпечене наразі для громадського та спецтранспорту, автомобілів екстрених служб. Автобусний маршрут № 111 працює за напрямком "Станція метро "Площа українських героїв" – станція метро "Лівобережна". Подільський міст – найбільший з об’єктів транспортної інфраструктури Києва та України. Його загальна протяжність – понад 10 кілометрів.

Подільський мостовий перехід, згідно цільовій програмі розвитку інфраструктури Києва на 2024-2025 роки, оприлюдненій на сайті Київради проєкті рішення до кінця 2025 року мають довести до 88% готовності. На це планують виділити 850 мільйонів гривень у 2024 році і 950 мільйонів гривень у 2025 році зі столичного бюджету.

Читайте також, що кияни вимагають вберегти природу біля озера від забудови.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


так

5 грудня 2023, 13:26

протяжність побудованих трьох нових ділянок становить три кілометри Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/money/public-sector/21854-u-kievi-zavershili-budivnictvo-dilyanki-velikoi-kilcevoi-dorogi-foto.html © Comments.ua почали будувати з 2016 року. Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/money/public-sector/21854-u-kievi-zavershili-budivnictvo-dilyanki-velikoi-kilcevoi-dorogi-foto.html © Comments.ua тепер в руки калькулятор)) це дуже швидко,так тримати!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися