Кияни вимагають вберегти природу біля озера від забудови

Вимоги до влади виклали в петиції

У Києві потрібно надати статус зеленої зони озеру Білка. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Авторка петиції №12706 Світлана Савіна пропонує столичній владі надати статус зеленої зони озеру Білка на вулиці Прилужній, 7.

"Війна принесла багато шкоди природному середовищу нашої країни. Дуже багато знищено унікальних тварин і рослин. Ми повинні берегти, як скарб, ті природні дари, які нам лишилися. Тому прошу надати статусу зеленої зони озеру Білка на вулиці Прилужній, 7 Святошинського району, мікрорайон Білічі", — йдеться в петиції.

На думку авторки звернення до Київради, якщо водойма буде доглянута, це порадує всіх киян.

"Під час війни багато людей знаходяться в стані постійного стресу і спілкування з природою це засіб психічної реабілітації не тільки для цивільних, а і для наших воїнів. Біля цього озера знаходиться гаражний кооператив, на місті якого планується забудова", — заявила Савіна.

Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві потрібно демонтувати сотні незаконних малих архітектурних споруд (МАФів). Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради. Автор петиції Павло Постоєнко пропонує столичній владі демонтувати сотні незаконних МАФів у Києві для зменшення споживання електроенергії. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що від столичної влади вимагають знести незаконну забудову на метро "Позняки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

4 грудня 2023, 20:36

Кличко, морда жидовская, хватит воровать тварь продажная или ты ждешь пока тебя за яйца к воротам мэрии прибьют?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися