Кияни вимагають прибрати незаконні МАФи з вулиць столиці

Вимоги до влади виклали в петиції

У Києві потрібно демонтувати сотні незаконних малих архітектурних споруд (МАФів). Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Автор петиції №12691 Павло Постоєнко пропонує столичній владі демонтувати сотні незаконних МАФів у Києві для зменшення споживання електроенергії.

"В Києві 980 тимчасових споруд (МАФів, кіосків) чекає на виконання доручення на демонтаж. Ще на сотні незаконних кіосків мають видати подібні доручення. Всі вони опалюються кондиціонерами, що призводить до значного навантаження на електромережу Києва. В той же час в цій мережі вже є значний дефіцит електроенергії, що призведе повторення віяльних відключень", — йдеться в петиції.

Столичну владу закликали направити додаткові ресурси КП "Київблагоустрій" для пришвидшення демонтажу незаконних МАФів та кіосків. Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Окрім того, кияни вимагають демонтувати незаконні МАФи на залізничному вокзалі столиці. Подробиці — в петиції.

Раніше портал "Коментарі повідомляв, що від столичної влади вимагають знести незаконну забудову на метро "Позняки".

Нагадаємо, у Києві ініціативна група "Парк Прирічна" створила однойменну громадську організацію та подала на Київську міську раду позов до суду щодо будівництва паркінгу на Оболоні. За даними громадської організації "Парк Прирічна", вже відкрито судове провадження. Активісти сподіваються, що Київська міська прокуратура доєднається до судового процесу задля захисту інтересів громади. Подробиці — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


богданчик

26 листопада 2023, 11:53

всі в супермаркети геть мафи

SeGa_1987_MaGiK

26 листопада 2023, 04:13

такой умный , тогда перечислил 50 % твоих доходов на потребность населения с ДЦП. И говно вопрос ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися