У Києві триває демонтаж споруд біля ринку "Юність" (ФОТО)

Як виглядає територія зараз

На Лісовому масиві у Києві тривають роботи з демонтажу незаконно встановлених споруд поблизу ринку "Юність". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київблагоустрій".

На території, де раніше був найбільший будівельний ринок у столиці, демонтажні роботи тривають з 30 серпня. Столичні комунальники зачищають торгівельні майданчики, які роками працювали у Києві. У мерії столиці зазначили, що ця територія належить КНП "Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги", а конструкції тут встановлені без дозвільних документів.

Комунальники працюють на вулиці Миропільській та зі сторони вулиці Братиславської. У КП "Київблагоустрій" повідомили, що за місяць демонтували понад сотню торгівельних споруд. Розібрані конструкції перевезли на майданчики "для тимчасового зберігання безхазяйного майна". Окрім того, у підприємстві відзвітували, що з території ринку "Юність" щотижня вивозять понад двадцяти вантажівок сміття.

Після завершення робіт з демонтажу киянам обіцяють вільні від торгівельних точок тротуари. "Балансоутримувачі земельних ділянок зможуть відновити благоустрій та використовувати землі за призначенням", — заявили у КП "Київблагоустрій".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва за день прибрали з вулиці два стихійних ринка. Демонтаж незаконних споруд провели на вулиці Олександра Архипенка (раніше — Мате Залки), 6. Також на Оболоні демонтували стихійний ринок, розташований поблизу станції метро "Мінська". Споруди заважали пішоходам, а торгівлю в них вели продуктами харчування без жодних дозвільних документів. Демонтаж двох торгівельних точок на Оболоні, де продукти продавали "з рук" провели працівники комунального підприємства " Київблагоустрій".

В Оболонському районі Києва також прибрали з вулиць десятки пересувних об’єктів незаконної торгівлі. Комунальники демонтували на Оболоні близько 30 нелегальних автомобільних кафе та мобільних кав’ярень. 

Читайте также