На Оболоні демонтували десятки МАФів (ФОТО)

У столиці триває боротьба з незаконною торгівлею

В Оболонському районі Києва прибрали з вулиць десятки пересувних об’єктів незаконної торгівлі. Про це повідомив виконуючий обов’язки директора комунального підприємства "Київблагоустрій" Микола Бойко, передають "Коментарі".

За його словами, у Києві триває комплексне очищення вулиць від незаконної торгівлі. Цього тижня в Оболонському районі столичні комунальники прибрали прибрано близько 30 незаконних автомобільних кафе, мобільних кав’ярень та купав, зазначив Бойко. Керівник комунального підприємства "Київблагоустрій" додав, що тепер на черзі з перевірки законності розміщення об’єктів вуличної торгівлі Голосіївський район Києва.

"Тримаємо ці райони на постійному контролі. На цих локаціях залишаться лише ті об’єкти пересувної торгівлі, власники яких мають дозвільні документи від КП "Міський магазин", — написав виконуючий обов’язки директора комунального підприємства "Київблагоустрій" Микола Бойко у своєму Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що територія поблизу ринку "Юність", де зараз триває демонтаж торгівельних точок, належить лікарні швидкої допомоги. Тут вже прибрали 60 незаконних споруд та вивезли 40 вантажівок сміття. Роботи тривають. Комунальники мають очистити від МАФів ще близько трьох тисяч квадратних метрів території медичного закладу. Потім тут проведуть роботи з благоустрою та висадять дерева.

Нагадаємо, працівники демонтажних бригад комунального підприємства "Київблагоустрій" прибирають кіоски, палатки та МАФи на ринку "Юність" за допомогою важкої будівельної техніки. Минулого тижня поблизу ринку "Юність" демонтували понад 40 незаконних об’єктів.

Наприкінці серпня у Києві за тиждень знесли сто кіосків і незаконних споруд, з них найбільше — у Дніпровському районі столиці, а біля станції метро "Героїв Дніпра" комунальні служби провели демонтаж стихійного ринку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

16 вересня 2021, 18:49

Праильно, эти кофеен развелось..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися