У Києві знесли ринок біля станції метро "Героїв Дніпра" (Фото)

У столиці біля станції метрополітену "Героїв Дніпра" комунальні служби провели демонтаж стихійного ринку, який функціонував незаконно. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин.

За його словами, у суботу, 5 червня, комунальники провели масштабний демонтаж незаконних рядів стихійної торгівлі біля станції метро "Героїв Дніпра" в Оболонському районі столиці. Він зазначив, що під час демонтажу були виявлені факти продажу контрабандних сигарет.

Депутат заявив, що рейди благоустрою будуть відбуватися щодня, щоб очистити цю локацію від стихійної торгівлі, адже торговці часто люблять повертатися на те ж місце, коли йдуть комунальники.

Трубіцин сказав, що під час демонтажу незаконних рядів стихійного ринку був виявлений факт торгівлі контрабандними сигаретами іноземного виробництва. Він підкреслив, що Національна поліція повинна реагувати на подібні порушення, оскільки сигарети могли продавати неповнолітнім.

Нагадаємо, що в центрі столиці тимчасово обмежать рух на вулицях Костьольна і Трьохсвятительська через проведення робіт по середньому ремонту дорожнього покриття.  

Дорожники повідомили, що на зазначених вище вулицях в історичному центрі столиці буде частково обмежено рух транспорту з 5 по 27 червня. Комунальники розпочнуть роботи по середньому ремонту дорожнього покриття на вулиці Костьольна, яку будуть оновлювати від вулиці Михайлівської до будинку № 8.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


роман

7 червня 2021, 18:33

сигареты как продавали так и продают. Куда смотрит органы не известно.

Микола

7 червня 2021, 10:24

Ринок -- це паростки середнього класу, який є історичним могильщиком домінуючої в Україні Олігархічної системи влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися