У Києві ринок "Юність" зачищають від торгівельних точок (ФОТО, ВІДЕО)

Демонтаж незаконних споруд триває вже третій тиждень

У Києві триває демонтаж незаконних споруд поблизу ринку "Юність". Про це у своєму Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

На Лісовому масиві столичні комунальники третій тиждень поспіль прибирають МАФи поблизу ринку "Юність". Роботи з благоустрою тривають на вулиці Братиславській з кінця серпня. Територію будівельного ринку очищують від незаконних торгівельних споруд бригади працівників комунального підприємства "Київблагоустрій". У роботах активно задіяна важка спецтехніка. На ринку "Юність" вже демонтували понад півсотні МАФів.

Депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин наголосив, що демонтаж незаконних об’єктів на ринку "Юність" відбувається в рамках закону. Прибирати МАФи комунальники будуть ще мінімум два тижні, додав Трубіцин. Депутат також оприлюднив нові світлини, як демонтують незаконні споруди поблизу ринку "Юність" цього тижня.

Колгоспний ринок у Деснянському районі Києва, відомий зараз як "Юність", відкрили в 1971 році, тоді він називався "Лісовий". Оскільки поруч розташовувалася трамвайна зупинка "Вулиця Юності", з часом і ринок змінив назву. Ринок "Юність" був найбільшим будівельним ринком столиці.

За даними столичної мерії, територія поблизу ринку, де зараз триває демонтаж торгівельних точок, належить лікарні швидкої допомоги. У Київській міській державній адміністрації повідомили, що з території ринку "Юність" вже прибрали 60 незаконних споруд та вивезли 40 вантажівок сміття. Роботи тривають. Комунальники мають очистити від МАФів ще близько трьох тисяч квадратних метрів території медичного закладу. Потім тут проведуть роботи з благоустрою та висадять дерева.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники демонтажних бригад комунального підприємства "Київблагоустрій" прибирають кіоски, палатки та МАФи за допомогою важкої будівельної техніки. Минулого тижня поблизу ринку "Юність" демонтували понад 40 незаконних об’єктів.

Наприкінці серпня у Києві за тиждень знесли сто кіосків і незаконних споруд, з них найбільше — у Дніпровському районі столиці, а біля станції метро "Героїв Дніпра" комунальні служби провели демонтаж стихійного ринку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Їgorka

16 вересня 2021, 06:28

План Маршала для послевоенной Германии видно забыли. Развитие среднего бизнеса тянет за собой мелкий и позволяет развиться большому. А тут все наоборот

Виталий

15 вересня 2021, 21:43

Гниды гребаные,а робочье места вы тем людям которые остались без работы вы твари предоставили?(((

Виктор

15 вересня 2021, 19:38

Пидоры...Кличко,Земля,- иже с ними...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися