На кількох дорогах у Києві з’явилось нове покриття (ФОТО)

Що вже зробили у столиці та де триває ремонт

Сприятлива погода дозволила столичним комунальникам оновити дорожнє покриття на кількох дорогах Києва. Про ремонтні роботи розповіли у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Нове покриття влаштували на частині Андріївської вулиці. Нижній шар асфальту з’явився від вулиці Сагайдачного до Набережно-Хрещатицької. У комунальній корпорації "Київавтодор" нагадали, що реконструкція вулиці Андріївської триватиме до кінця року.

На вулиці Чорнобильській почали класти верхній шар асфальту. Цю вулицю також капітально відремонтують до кінця року, а до кінця тижня дорожники планують завершити асфальтування проїжджої частини.

Тривають ремонтні роботи на Кільцевій дорозі. На ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна розпочали влаштувати дорожнього покриття в напрямку вулиці Заболотного.

На Видубичах завершують капітальний ремонт на мосту через річку Либідь. Нове покриття влаштували на з’їздах із Новокостянтинівського шляхопроводу. Окрім того, у Києві тривають ремонти на вулицях Льва Толстого та Івана Франка, проспекті Героїв Сталінграда та реконструкція Пейзажної алеї.

Нагадаємо, з 5 жовтня у Києві розпочинається перший етап капітального ремонту парку навколо озера Йорданське в Оболонському районі столиці. Спочатку буде облаштований громадський простір навколо водойми, далі — сусіднє озеро Кирилівське чекають роботи з благоустрою. Столичні комунальники розпочнуть ремонт з ділянки біля вулиці Йорданська. Планується до кінця року створити вхідну групу і сходи, зокрема і для людей з особливими потребами.

Читайте також, як на Подільському мосту триває будівництво метро на Троєщину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися