На Оболоні розпочинають капремонт парку біля озера

Уже був презентований проект ремонтних робіт

З вівторка, 5 жовтня, розпочинається перший етап капітального ремонту парку навколо озера Йорданське в Оболонському районі Києва.

Так, уже був презентований проект  ремонтних робіт, пише "Київ Вечірній".

 Спочатку буде облаштований громадський простір навколо водойми, далі облаштовуватимуть сусіднє озеро Кирилівське.

Розпочнуть ремонт з ділянки біля вулиці Йорданська. Планується до кінця року створити вхідну групу і сходи, зокрема і для людей з особливими потребами.

Планується зробити велодоріжку із спеціального екологічного покриття, що забезпечить дренаж атмосферних опадів.

Як писали "Коментарі", у київському парку Партизанської слави, розташованому в Дарницькому районі, облаштують "стежку здоров'я" за 10 мільйонів гривень. Повідомляється, що комунальне об'єднання "Київзеленбуд" замовило у компанії-підрядника ТОВ "СК Строй Альянс" облаштування "стежки здоров'я" за 10,12 мільйона гривень. За ці гроші там повинні оновити доріжки, встановити лавки й урни, а також озеленити прилеглу територію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

22 жовтня 2021, 11:44

А каким образом за 300 метров дороги выходит 10-12 миллионов ? Или это будет парк ? Если парк, то почему нету паспорта на объекте итоговой работы ? За 300 метров дороги будет максимум с натяжкой до 6 миллионов (с учетом, что всем будут хорошо платить) Вбить в гугле цены на асфальт и щебень на эту сумму и как-то не может оно стоить 10 миллионов вообще... даже с учетом работ и аренды техники посуточно за 5к грн. Кто в карман кладет остаток ?) признавайтесь ) Или расскажите на что 10 миллионов уйдет.

Юрий

21 жовтня 2021, 21:37

Оградили стороны, а знака ремонт не поставили... Люди по щебню не знаю что спереди ограждено всё едут дальше с надеждой объехать на велотранспорте или пешая прогулка, а строители даже ничего не говорят... Поставьте знак, что ведутся ремонтные работы или пусть работники хотя бы говорят, что всё перекрыто. Смотрят как валенки и наверное ржут,что люди не зная что дальше возвращаются обратно... Мелочь конечно, но всё же

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися