У парку Києва облагородять «стежку здоров'я» за 10 млн гривень

У київському парку Партизанської слави, розташованому в Дарницькому районі, облаштують "стежку здоров'я" за 10 мільйонів гривень. Про це йдеться в оголошенні електронної системи державних закупівель ProZorro, передає "Киеввласть".

Повідомляється, що комунальне об'єднання "Київзеленбуд" замовило у компанії-підрядника ТОВ "СК Строй Альянс" облаштування "стежки здоров'я" за 10,12 мільйона гривень. За ці гроші там повинні оновити доріжки, встановити лавки й урни, а також озеленити прилеглу територію.

Ремонтні роботи, зокрема демонтаж, облаштування доріжки піщано-гравійною сім'ю, установку лавок і урн, згідно з договором, підрядник повинен виконати до кінця грудня поточного року,

Відповідно до опублікованого в ProZorro експертного звіту, кошторисна вартість облаштування "стежки здоров'я" в парку Партизанської слави в цінах на 30 червня 2021 року становить 19,04 млн гривень.

За інформацією з відкритих джерел, "стежка здоров'я" в парку Партизанської слави починається за вулицею Старобориспільською і закінчується в Нікольському лісі, який межує з парком. Стежку перетинає одна автомобільна дорога і дві залізничні колії. Довжина стежки - 6,5 км.

Нагадаємо, що в Київській області найближчим часом відкриють близько півсотні "активних" парків. Кожна така спортивна зона має різнорівневі турніки, бруси, шведську стінку і стенди з QR-кодами для програми "Віртуальний тренер".

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на території Солом'янського та Голосіївського районів столиці з мінімальним втручанням в природний ландшафт створять екопарк "Совські ставки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


зелений хапуга

30 вересня 2021, 23:28

я маю ненаситну пельку і дуже хочу жерти тропа здоров'я то бігова доріжка і бруківка чи асфальт там не потрібні потрібен лиш один зелений олігарх

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися