На Київщині відкриють пів сотні "активних" парків

Відомо, де тренуватися можна вже зараз

У Київській області найближчим часом відкриють близько пів сотні "активних" парків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську обласну державну адміністрацію.

В регіоні вже працюють "активні" парки у 23 територіальних громадах. Кожна така спортивна зона має різнорівневі турніки, бруси, шведську стінку та стенди з QR-кодами для програми "Віртуальний тренер". За кожною локацією закріплений тренер. Координатор навчає всіх бажаючих правильному виконанню вправ.

Нещодавно "активний" парк з віртуальним тренером відкрили у Броварах. Такі ж інтерактивні спортивні майданчики вже працюють у Вишгороді, Ірпіні, Борисполі, Білій Церкві, Узині, селах Нові Петрівці, Глібівка, Красятичі, Іванків, Свято-Петрівське, Копилів, Микуличі, Коцюбинське, Бородянка, Пісківка, Проліски, Ревне, Саливонки, Володарка, Рокитне, Медвин та Фурси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Троєщині відкрили повністю оновлений парк. Парк "Троєщина" розташований уздовж проспекту Шухевича. Його загальна площа складає понад 9,5 гектарів. На території зони відпочинку є три озера. Під час третьої черги благоустрою паркову зону створювали на площі майже 4,5 гектари.

Нагадаємо, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. 

Читайте також, що у Києві запустили швидкісні теплоходи по Дніпру до Канева.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися