У Броварах для тисячі дітей будують нову школу (ФОТО)

А у центрі міста відкрили інтерактивний спортивний майданчик

У Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Як тривають роботи на об’єкті під час робочої поїздки до міста перевірив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

Новий освітній заклад у Броварах будують на вулиці Симона Петлюри. Будівництво розпочали у 2019 році. Будівельники вже звели корпус школи та встановили системи постачання комунальних послуг. Зараз у навчальному закладі виконують внутрішні роботи.

Окрім того, у центральному парку Броварів відкрили інтерактивний спортивний майданчик. Цю локацію у парку "Перемога" обладнали комплектом спортивного обладнання. На спортмайданчику є спеціальні стенди з QR-кодами, за допомогою яких можна займатись за програмою "Віртуальний тренер".

Нагадаємо, у Києві мер столиці Віталій Кличко відкрив сучасну школу. Новий енергоефективний шкільний заклад відкрили в Солом’янському районі Києва — це школа №22. Під час відкриття школи мер Києва Віталій Кличко зазначив, що це десятий європейський шкільний заклад, який відкрили у столиці протягом кількох років. Його збудували на території старого дитячого садочка. За словами мера Києва Віталія Кличка, столиця практично впоралась з чергою в дитячі садки завдяки тому, що за останні роки побудували або реконструювали 33 освітні заклади. Торік у Києві побудували або повністю реконструювали чотири дитсадки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві можна отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі дошкільної або базової середньої освіти. У Департаменті освіти і науки Київської міської державної адміністрації пояснили, що у столиці затверджено порядок видатків на дошкільну освіту у столиці, зокрема для приватних закладів за надання освітніх послуг дитині, яка проживає та зареєстрована у Києві. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тарас

15 вересня 2021, 19:26

У кого більша школа, той найрозумніший, напевно, чи може бути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися