У Броварах розвантажать трасу в центрі міста (ФОТО)

Як будують виїзд з вулиці Чорновола

У Броварах будують нову дорогу, яка розвантажать трасу в центрі міста від заторів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської міської ради.

За даними мерії, у Броварах тривають активні будівельні роботи зі зведення нової дороги на вулиці Івана Сокура. Цей шляхопровід має розвантажити перехрестя трьох вулиць — Київської, Чорновола та Гагаріна.

Це буде нова дорога в односторонньому напрямку — виїзд з вулиці Чорновола на Київську вулицю, зазначив мер Броварів Ігор Сапожко під час виїзної наради на будівництві. Дорогу збудують без світлофорів.

"Передбачено освітлення і два тротуари. Закінчення будівництва планується в наступному році. Зараз проводиться облаштування полотна майбутньої дороги, можливо за умови сприятливої погоди буде проведено асфальтування першим "чорновим" шаром" — розповів Броварський міський голова.

У Броварській міськраді також оприлюднили світлини з будівельного майданчика.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярди гривень. Замовником ремонтних робіт виступає комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. У Дніпровському районі столиці планують облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад 112,3 мільйони гривень.

Читайте також, що у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Броварчанин

2 грудня 2021, 06:26

Зато плитка заводу хапужко за счет бъюджета города , очень способствует постройке инфраструктуры города.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися