У Києві на будівництво на острові Труханів витратять 112 мільйонів гривень

Які роботи планують провести

У Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

У Дніпровському районі Києва планують виконати будівельні роботи з облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". Підрядник має урахувати подальший розвиток острова Труханів, йдеться у тендерній пропозиції.

Замовником будівельних робіт виступає комунальне підприємство "Плесо". Аукціон провели 18 листопада. За перемогу змагалися три підприємства. Переможцем стало Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна індустрія Грандстрой" не з найнижчою грошовою пропозицією. Будівельні роботи підрядник виконає за понад 112,3 мільйони гривень. Інші пропозиції учасників тендера відхилили, хоча ціна була нижчою на майже 1,5 мільйони гривень.

Фінансувати замовлення будуть із столичного бюджету. Будівельні роботи мають виконати до 31 грудня 2022 року. Підрядник після будівництва також повинен зробити благоустрій території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярди гривень. Замовником ремонтних робіт виступає комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у столиці планували відкрити автомобільне сполучення на Подільському мосту до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.

Окрім того, у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".

Читайте також, як у Києві відкрили Respublika Park та дивіться відео, як виглядає один з найбільших торгових центрів в Європі з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алена

1 грудня 2021, 08:34

Вы б лучше метро построили на Виноградарь. Добираться ,полная задница.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися