Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту

Мер Києва розповів про причини перенесення строків

Автомобільне сполучення на Подільському мосту відкриють лише у наступному році, а не до кінця цього року, як планували. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні наступного року. Такі дані озвучили меру Києва на нараді підрядники з будівництва споруди. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.

"Що стосується з’їзду на Алішера Навої, це буде після літа. Ви можете уявити — обіцяли одне, а реально ситуація зовсім інша. Кінець літа — початок осені [відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту]", — розповів Кличко.

Мер Києва пояснив, що у 2020 році причинами перенесення дати відкриття автомобільного сполучення по Подільському мосту стала пандемія коронавірусу. Через карантинні обмеження до Києва не змогли приїхати іноземні фахівці, які мали займатися закріпленням вант на споруді. Тому терміни відкриття Подільського мосту посунулися на рік.

"Крапку поставимо, коли міст "поїде". Я не хочу на когось перекладати зобов’язання. Зараз персонально контролюю це питання", — заявив очільник столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на коригування проєктної документації на будівництво першої дільниці Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Нагадаємо, у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину. Станція "Глибочицька" матиме перехід на станцію метро "Лук’янівська". Зі станції метро "Подільська" можна буде перейти на станцію "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції метрополітену — "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" та "Райдужна".

Дивіться також відео, що відбувається на будівництві метро на Троєщину на Подільському мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

19 листопада 2021, 11:23

Итак уже третий год

Олександр

19 листопада 2021, 05:25

Так брехать, так брехать

Віра

12 листопада 2021, 09:42

Знову бреше. Підніміть інфу за минулий рік. Там мешканці Русанівських садів блокували заїзд техніки для будівництва з'їзду в сторону Алішера Навої. Про іноземних спеціалістів не згадували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися