Що відбувається на будівництві метро на Троєщину (ВІДЕО)

З’явилися нові кадрі будівельних робіт на Подільському мосту

У Києві непомітно активних будівельних робіт зі зведення метро на Троєщину на Подільському мосту. Про це у своєму дописі до нового відео заявив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор кадрів, зроблених з висоти пташиного польоту, показав, як виглядає зараз будівельний майданчик на Русанівських садах. Сергій Мухлинін зазначив, що на цій ділянці Подільського мосту спостерігається якщо не зупинка, то остаточне затишшя.

На відео можна побачити опори до Труханового острова і назад, а також заглянути в тунелі майбутнього метро на Троєщину, піддивитися як виконуються будівельні роботи. "З унікального – у кадр потрапив пульт управління мультивілером. Виїхав з об'єкта я максимально роздратований, адже масштабних робіт так і не побачив", — прокоментував нове відео блогер.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на коригування проєктної документації на будівництво першої дільниці Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Нагадаємо, у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину. Станція "Глибочицька" матиме перехід на станцію метро "Лук’янівська". Зі станції метро "Подільська" можна буде перейти на станцію "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції метрополітену — "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" та "Райдужна".

Читайте також, чому Подільсько-Воскресенський міст подорожчав на 10 мільярдів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Igor Kovryga

12 листопада 2021, 18:16

Работы на левом берегу практически не ведутся иногда какие-то всплески активности и затем продолжительное бездействие. С таким подходом его можно строить десятилетия и достроить когда он начнет сыпаться как мост Патона. Просто на Русановских садах многие не видят что происходит при этом пресса отводила все взгляды на правый берег который не скрыть от глаз. Но стоит ли его ждать ? Я тут глянул его ширину и ахнул - "аж" 18 метров это при том что перегруженный Северный мост 31 м. (сдан в 70-ые , когда и машин то особо и не было) Т.е. больших потоков транспорта он принять не может. А место куда он съезжает вообще не выдерживает критики - 100% затор с утра до вечера . Хорошо хоть додумались через столько лет завести его на Бальзака, а то и на заезд к нему была бы всегда 100% пробка. Единственный его смысл это метро , но это уже новая продолжительная сказка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися