Подільсько-Воскресенський міст подорожчав на 10 млрд грн: в чому справа

У проєкт вписали арковий міст

Київська міська державна адміністрація затвердила новий проєкт будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Згідно з ним міст подорожчав на 10 мільярдів гривень

Відповідно до розпорядження № 2152 будівництво мосту, який будують з 1993 року, подорожчало до 19,9 млрд грн.

Зокрема, у проєкт вписали арковий міст, який протягнеться через озеро Радунка. Водночас у 2017 році проти цього протестували місцеві мешканці.

Раніше міський голова столиці Віталій Кличко назвав точні терміни відкриття руху на Подільсько-Воскресенському мосту, який повинен з'єднати Поділ і Троєщину. За його словами, міст поїде до кінця 2021 року, а на одній з нарад він поставив жорстку вимогу профільному заступнику Олександру Густелєву, що міст повинен бути готовий до цього терміну, адже взяті зобов'язання не відповідають дійсності. Кличко зазначив, що той, хто поставляє йому неправдиву інформацію, - працювати з ним не буде. Він підкреслив, що поставив жорстку умову відкрити Подільський міст до кінця 2021 року або Густелєв буде звільнений, тому у нього є мотивація.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

21 січня 2022, 21:01

Аппетит воров у власти растет... Ведь через строительство очень легко отмывать и воровать достояние народа! Да, нет команды у ЗЕ... Один он всю эту пиз.....братию не " потянет", надорвётся!

Денис

15 жовтня 2021, 13:11

Тырили и тырят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися