Як у Києві виглядає з висоти ТРЦ Respublika Park (ВІДЕО)

Масштаби одного з найбільших торгових центрів в Європі можна побачити з висоти

У Києві відкрили Respublika Park — один з найбільших торгових центрів в Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. На масштаби споруди можна подивитись з висоти пташиного польоту на відео блогера Сергія Мухлиніна, передають "Коментарі".

Торгівельно-розважальний центр Respublika Park відкрився у Києві на Теремках. Його загальна площа складає 300 тисяч квадратних метри, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду. У торговій галереї ТРЦ може розташуватися понад пів тисячі орендарів.

ТРЦ Respublika Park відкрили 12 листопада. Участь у заході взяв мер Києва Віталій Кличко. За його словами, інвестиції у торгового-розважальний центр Respublika Park склали понад 300 мільйонів доларів. Під дахом ТРЦ ростуть понад дві тисячі дерев.


Нагадаємо, у Києві тривають ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамвая виконують уздовж вулиці Симиренка. Реконструкцію трамвайних колій можна подивитись з висотиДивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київрада виділила землю під будівництво ТРЦ біля метро "Лісова". Депутати Київської міської ради проголосували за передачу земельної ділянки на Броварському проспекті компанії "Женсан" з орбіти забудовника Вагіфа Алієва.

Нагадаємо, у Києві орендарі магазинів у торгівельному центрі "Полярний" вимушені пакувати валізи та звільнити приміщення через те, що тут планується забудова багатоповерхівками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

19 листопада 2021, 18:46

Интересно, в самом торговом центре будет ходить бесплатная развозка для продавцов и покупателей, или всем не входе роликовые коньки выдавать начнут, обойти всё за день не реально.

Дмитро

18 листопада 2021, 07:58

Школы закрыты, зато Виталик открывает Республики вдоль магистралей. В Германии ему будет все равно какие пробки вдоль его застроек.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися