У Києві триває ремонт лінії швидкісного трамваю (ВІДЕО)

Як виглядає маршрут зараз можна подивитися з висоти та в деталях

У Києві тривають ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Відео реконструкції трамвайних колій, зняте з висоти пташиного польоту, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамвая виконують уздовж вулиці Симиренка. "Пролетимо маршрутом трамвая - розглянемо деталі низько. Через ремонт маршрут швидкісного трамвая №1 змінить свою назву на №1К і курсуватиме від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих", — прокоментував автор своє відео.

 

У Києві планують реалізувати проєкт продовження лінії швидкісного трамвая від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Палац спорту" за два роки. У жовтні столична влада підписала угоду зі Світовим банком. Мер Києва Віталій Кличко сподівається, що проєкт продовження швидкісного трамвая до "Палацу спорту" реалізують протягом двох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві змушені підняти ціни на проїзд у громадському транспорті, зокрема — у трамваях, метро та тролейбусах через здорожчання електроенергії та постійні дотації на транспортну галузь. У столиці понад 30% пасажирів громадського транспорту мають пільги та не сплачують за проїзд, а електроенергія, від якої сильно залежить робота електротранспорту, зросла в ціні вдвічі. Дотації транспортної галузі коштують бюджету Києва чотири мільярди гривень на рік. Навіть після підняття цін на проїзд столиця буде дотувати транспортні підприємства.

Читайте також, де у Київській області підняли ціни на проїзд у маршрутках.

Дивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися