Як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту (ВІДЕО)

На оновлену трасу можна подивитись з висоти

У Києві капітально відремонтували та відкрили рух транспорту на Великій окружній дорозі. Як зараз виглядає оновлена траса за результатами ремонтних робіт, на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

У столиці завершили основні роботи з капітального ремонту Великої окружної дороги. Рух транспорту на оновленій ділянці Великої кільцевої дороги відкрили раніше, ніж анонсував мер Києва Віталій Кличко. У жовтні під час перевірки ремонтних робіт він заявляв, що оновлену ділянку відкриють до кінця листопаду. Минулого місяця голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко інспектував, як ремонтують ділянку Великої кільцевої дороги від Одеської площі до вулиці Ватутіна.

"Пролетимо низько від Одеської площі до вулиці Нової, подивимося на результати. Верхній шар влаштовуватимуть навесні наступного року. На відео можна переглянути як організований рух, де залишилися проблемні місця", — прокоментував своє відео Сергій Мухлинін.


Окрім того, у Києві обрали підрядника для завершення будівельних робіт на Дарницькому мосту, який знаходиться на балансі держави. Понад десять років на залізнично-автомобільному шляхопроводі через Дніпро, відомому також як "міст Кірпи", не можуть добудувати автомобільні з’їзди на лівому березі. У Мінінфраструктури повідомили, що контракт з підрядником підписаний. Вартість будівельних робіт складає понад мільярд гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та еко-систему місцевих громад.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися