У Києві на вулиці Шумського обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Водіїв попередили у "Київавтодорі" про ремонт дороги

У Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на вулиці Юрія Шумського розпочали капітальний ремонт. Роботи виконують на ділянці між кільцевою розв’язкою на перетині з проспектом Павла Тичини і кільцевою розв’язкою на перетині з вулицею Березняківською. Дорожники за час ремонтних робіт влаштують новий нижній шар асфальту. Працювати будуть до 20 грудня. Під час ремонту рух транспорту на вулиці Юрія Шумського частково обмежили. Зараз на цій ділянці знімають старий асфальт.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на Наддніпрянському шосе. Тут розпочали середній ремонт дороги. Роботи виконують у напрямку Столичного шосе. До завершення ремонту на Наддніпрянському шосе частково обмежено рух до 15 листопада. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня частково обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися