У Києві на Гостомельському шосе до зими обмежать рух (КАРТА)

Водіїв попередили про ремонтні роботи на трасі

У Києві через ремонтні роботи до грудня частково обмежать рух транспорту на Гостомельському шосе. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочинають середній ремонт дороги. У ніч проти 15 вересня на ремонтній ділянці дорожники зніматимуть старий асфальт. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва.

Під час ремонтних робіт на Гостомельському шосе з 22:00 вівторка, 14 вересня, до 1 грудня проїзд буде частково обмежено. Столичні комунальники також перепросили за тимчасові незручності.

 

Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на Броварському проспекті. Дорожнє покриття замінюють від Чернігівської площі до станції метро "Лісова" у напрямку виїзду з Києва. На час ремонту на Броварському проспекті обмежили проїзд до 30 вересня.

Нагадаємо, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту до 1 жовтня. Також у столиці на час ремонту обмежили рух транспорту на Південному мосту до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, як триває ремонт на Південному мосту у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися