На Броварському проспекті у Києві обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Столичні комунальники попередили водіїв про ремонтні роботи

У Києві через ремонтні роботи частково обмежать рух транспорту на Броварському проспекті. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на Броварському проспекті розпочнуть середній ремонт дороги. У ніч проти неділі, 12 вересня, на ремонтній ділянці дорожники зніматимуть старий асфальт. Дорожнє покриття замінюватимуть на від Чернігівської площі до станції метро "Лісова". Комунальники будуть працювати у напрямку виїзду з Києва.

Під час ремонтних робіт на Броварському проспекті з 20:00 суботи, 11 вересня, до 30 вересня проїзд буде частково обмежено. Столичні комунальники також перепросили за тимчасові незручності.


Окрім того, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту. Оновлювати дорожнє покриття проїжджої частини будуть на ділянці від будинку №15 до будинку №29. Під час ремонтних робіт проїзд частково обмежено до 1 жовтня.

Нагадаємо, у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. Тут розпочали заміну старих деформаційних швів. Рух автомобільного транспорту обмежено до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, як триває ремонт на Південному мосту у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися