На Броварському проспекті у Києві обмежили рух транспорту

Про обмеження попередили у "Київавтодорі"

У Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на Каховському шляхопроводі №2 з 30 жовтня розпочали середній ремонт дороги. Роботи виконують на перетині Броварського проспекту з вулицею Митрополита Шептицького поблизу станції метро "Лівобережна".

Дорожники за час ремонтних робіт оновлять деформаційні шви. Працювати будуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня. Під час ремонту рух транспорту на Каховському шляхопроводі частково обмежено.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на Наддніпрянському шосе. Тут розпочали середній ремонт дороги. Роботи виконують у напрямку Столичного шосе. До завершення ремонту на Наддніпрянському шосе частково обмежено рух до 15 листопада. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня частково обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення наземної частини метро на Троєщину. Зараз у Києві станції метро на Троєщину будують на нижньому ярусі Подільського моста. Будівельні роботи ведуться також на лівому березі річки Дніпро. 

Дивіться також, як у Києві тривають будівельні роботи на Оболонському пішохідному мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися