Будівництво метро на Троєщину можна побачити з висоти (ВІДЕО)

Оприлюднені нові кадри будівництва Подільського мосту та лінії метро

У Києві триває будівництво метро на Троєщину та Подільсько-Воскресенського мосту. Нове відео, зроблене з висоти пташиного польоту, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На лівому березі Києва активно будують лінію метрополітену на Троєщину. На території Русанівських садів облаштовують насип, зводять опорні конструкції та огорожу, а також прокладають тунель метро. У мерії Києва повідомили, що на Подільсько-Вигурівської лінії метро буде шість нових станцій, дві з них — з переходами на інші гілки.

На новому відео можна побачити, як ведуться роботи з будівництва метро на Троєщину на лівому березі Києва з висоти 56 метрів. Автор показав панорами столиці від залізниці на Русанівських садах уздовж осі Подільського мосту до Подолу. На кадрах також видно, як будують нові опори в бік вулиці Бальзака.

"За Центральної Садовій прямо по курсу працює бурова і стрімко зростає насип по правому борту. Насип досить висока, її чітко видно з крейсерською висоти 40 метрів. Найбільші зміни у 26-ї опори: заливають монолітні тунелі і ставлять бетонні кільця", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.

На висоті 38 метрів блогер показав освітлювальні стовпи уздовж осі Подільського мосту та як знімають верхній шар непридатного покриття. На висоті 36 метрів видно завершальні роботи на деформаційних швах. На правому березі Києва покриття заїзду з Набережного-Хрещатику майже готове зустріти потік автомобілів.


Нагадаємо, у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину. Станція "Глибочицька" матиме перехід на станцію метро "Лук’янівська". Зі станції метро "Подільська" можна буде перейти на станцію "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції метрополітену — "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" та "Райдужна".

Дивіться також, як у Києві будують Оболонський пішохідний міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Sergey T.

8 жовтня 2021, 13:25

На Мосфильме заказывали это кино ? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися