Як будують Оболонський пішохідний міст: нове відео

На будівельні роботи можна подивитися з висоти

У Києві тривають будівельні роботи Оболонського пішохідного мосту. Нове відео, зняте з висоти пташиного польоту, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На кадрах, зроблених нещодавно, можна побачити, як виглядає майбутній шляхопровід з висоти, де тривають ремонтні роботи та панораму Оболоні. Автор відео зазначив, що будівельники завершують монтаж останньої опори мосту на Оболонський острів.

Підготовчі роботи до будівництва Оболонського пішохідного мосту розпочали на початку вересня. Будівельники працювали зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе майже 72,5 метра, а його ширина — 4,5 метра. Система мостів з’єднає Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь.

 

З 5 жовтня у Києві розпочинається перший етап капітального ремонту парку навколо озера Йорданське в Оболонському районі столиці. Спочатку буде облаштований громадський простір навколо водойми, далі — сусіднє озеро Кирилівське чекають роботи з благоустрою. Столичні комунальники розпочнуть ремонт з ділянки біля вулиці Йорданська. Планується до кінця року створити вхідну групу і сходи, зокрема і для людей з особливими потребами.

Нагадаємо, у мерії Києва спростували, що острів на річці Дніпро, розташований в районі Оболоні, перейшов у приватну власність. Острів на Оболоні перебуває в комунальній власності та нікому не передавався, наголосили у КМДА.

Читайте також, як на Подільському мосту триває будівництво метро на Троєщину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися