У Києві орендарі магазинів вимушені звільняти приміщення ТЦ "Полярний" (ФОТО)

На Мінському масиві планується скандальна забудова

У Києві орендарі магазинів у торгівельному центрі "Полярний" вимушені пакувати валізи та звільнити приміщення через те, що тут планується забудова багатоповерхівками. Про це у своєму Facebook розповів депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, він перевірив цю інформацію і з'ясувалось, що з торгівельного центру "з'їжджають" усі магазини. На місці ТЦ "Полярний" забудовник попри протести місцевих мешканців хоче звести п'ять житлових висоток. Кияни неодноразово протестували проти цієї забудови.

"Виходить, що забудовник врешті-решт таки вирішив зводити висотки, незважаючи на спротив мешканців Мінського масиву, інфраструктура якого й так працює на межі можливостей?! Проте, не потрібно впадати у смуток. Забудовник ще має довести, що в нього є увесь пакет дозвільних документів. Та й мешканці Мінського масиву не залишать цю ситуацію без нагляду", — написав Трубіцин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва поряд з офіційно працюючим ринком процвітає стихійна торгівля. Поблизу Дарницького ринку почали зачистку вулиці від неофіційних торгівельних точок.

Нагадаємо, у Києві місцеві мешканці виступають проти знесення Деміївського ринку заради зведення чергового житлового комплексу. Про це йдеться у відповідній петиції до столичної влади. Автор петиції наголосив, що ринок Деміївський має попит серед мешканців Голосіївського та прилеглого Печерського району Києва. Особливо часто тут роблять покупки пенсіонери та малозабезпечені кияни.

Читайте також: Тищенко купує на ринку гречку по 12 та яловичину по 20 гривень: які насправді ціни на Бессарабському ринку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Евгений

9 листопада 2021, 14:31

Бля. Ребята. Вам там жить реально негде. Плотность населения не реальная. Радуйтесь что вам новые квартиры строят. Вашим детям будет где жить. У нас в городе уже 30 лет ничего не строят для жилья. А советские дома через 40-50 лет начнут сыпаться. Где будут жить мои дети я реально не знаю. Попросите у застройщика скидку на покупку квартиры если вам не нравится где она будет стоять.

Лена

9 листопада 2021, 12:45

Можно и ТЦ сносить, раз прав своих законных не знают))).

Олена

8 листопада 2021, 15:03

https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=10738 Підпишіть, будь ласка!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися