Тищенко купує на ринку гречку по 12 та яловичину по 20 гривень: які насправді ціни на Бессарабському ринку (ФОТО)

Нардеп шокував своєю заявою продавців ринку

Народний депутат Микола Тищенко зізнався журналістам, де та за якими цінами купує продукти. Однак розповідь політика шокує, адже про такі ціни вже давно не чули ані на ринках, ані у супермаркетах столиці. Про це повідомляє видання "Сегодня".

За словами Тищенка, він ходить за продуктами на Бессарабський ринок, який вважається одним із найдорожчих у місті. Нардеп зазначив, що ціни на сало стартують від 50 гривень, гречку можна купити від 12 до 28 гривень, яловичину за 50-70 грн/кг. Однак, якщо пошукати, можна нібито і за 20 гривень/кг придбати.

Продавців на ринку шокувала заява Тищенка щодо цін на їжу. Вони зазначають, що навіть не можуть згадати, у якому році яловичину можна було купити за 50 гривень, а то й за 20 гривень за кілограм.

Які насправді ціни на Бессарабському ринку?

За 50 гривень, які, за словами нардепа, можна купити кг яловичини, на ринку продають пучок моркви. Ця середня ціна ринку за кілограм моркви.

picture

Цибуля та помідори коштуватимуть тут покупцю 100 гривень за кілограм. За часник просять 250 грн/кг.

Щодо м'яса, то цінник на кілограм яловичини - від 200 гривень. Свинина – від 140 гривень за кілограм.

picture

Качка коштуватиме 180 грн/кг.

picture

Генеральське сало коштує на Бессарабському ринку від 150 до 500 гривень за кілограм. Продавці підтвердили, що Тищенко справді часто приходить за салом. Але відразу відзначають, що він чудово знає всі ціни та купує сало по 250 грн. Співробітники наголосили, що зовсім не розуміють, навіщо нардеп таке сказав.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві різко зросли ціни на сало. Експерти кажуть, що зараз на деяких ринках його цінник буде вищим, ніж на деякі види м'яса. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що в Україні подорожчали деякі продукти. Усього за місяць ціни на м'ясо та молочну продукцію стали значно вищими. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися