У Києві почали масштабне оновлення вулиці Ентузіастів (ФОТО)

Як ремонтують дорогу на Русанівці

У Києві вперше за сорок років почали ремонтувати вулицю Ентузіастів на Русанівці. Про це розповів виконувач обов’язки генерального директора комунальної корпорації "Київавтодор" Олександр Федоренко, передають "Коментарі".

За його словами, на вулиці Ентузіастів столичні комунальники прокладають новий колектор дощової каналізації, щоб дорогу не підтоплювало. Окрім цього, обіцяють посилити основу проїжджої частини. "Також на вулиці влаштують три шари асфальтового покриття площею 23,5 тисячі квадратних метри", — повідомив Федоренко.

Замість старого асфальту на тротуарах вулиці Ентузіастів зроблять покриття з бруківки. На пішохідних доріжках – встановлять антипаркувальні стовпці. Також планують облаштувати велосипедну доріжку, острівці безпеки дорожнього руху та паркувальні місця. Ремонт мають завершити у 2022 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярда гривень. Замовником ремонтних робіт виступає комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. У Дніпровському районі столиці планують облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад 112 мільйонів гривень.

Читайте також, що у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися