Для відбудови Гостомелю шукають іноземних донорів (ВІДЕО)

Як виглядає місто після бойових дій з висоти

У Гостомелі для відновлення житла та інфраструктури шукають іноземних донорів. Про це розповів очільник будівельного напрямку Гостомельського осередку Центру волонтерів Київської обласної військової адміністрації Вадим Лінник, передають "Коментарі".

За його словами, у Гостомелі волонтери зосередились на допомозі постраждалим мирним жителям, які втратили житло. Для цього працюють над залученням іноземних донорів для відновлення зруйнованого та пошкодженого внаслідок бойових дій житла.

"Ми хочемо допомагати не лише армії, а й тим, хто безпосередньо постраждав від цієї війни, й тим, кому ця допомога потрібна, в першу чергу, для відновлення житла, для відновлення умов життя", — прокоментував Лінник.

Координатор Гостомельського осередку Центру волонтерів Костянтин Гамалига вважає, що взаємодія держави з волонтерами допоможе ефективно співпрацювати у сфері відновлення зруйнованого житла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі внаслідок ракетних ударів по аеродрому в перші дні повномасштабного воєнного вторгнення російської армії сотні родин залишились без житла. У державному підприємстві "Антонов" планують відновити дві пошкоджені багатоповерхівки, збудовані для співробітників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися