Найкращі ідеї для бізесу в Києві: як заробити на боксерському клубі (ВІДЕО)

Абсолютний чемпіон України з боксу розповів, як побудувати успішний бізнес у спортивній сфері

Абсолютний чемпіон України з боксу та засновник школи боксу у Києві Олексій Трофімов розповів "Коментарям", як організувати роботу у власному залі для боксу, наскільки цей бізнес вигідний і як на ньому заробити. Повну версію інтерв'ю можна переглянути на ютуб-каналі "Коментарів".

Олексій Трофімов поділився, що він виділяє близько 12 категорій відвідувачів за цілями, досвідом та зацікавленістю, і для кожної з них потрібно організовувати роботу по-різному. Ці категорії засновник школи боксу ділить на групи за статтю та віком.

Оптимальна кількість людей у дорослій групі – від 12 до 20 осіб. Кількість осіб у групі може виходити за ці рамки, але це залежить від того, як певний тренер організовує тренувальний процес. Головне - бачити та контролювати кожного клієнта, а також приділяти увагу та давати поради кожному з них. У дитячих групах в ідеалі має бути не більше ніж 15 осіб. Винятково жіночі групи, на думку засновника школи боксу, не повинні перевищувати 10 осіб для більшого комфорту та індивідуальної уваги на тренуванні.

Щодо фінансової складової, за словами Олексія Трофімова, на окремому залі навряд чи можна розбагатіти. Але використовуючи не один, а два-три зали, можна збудувати певну систему, щоб далі успішно працювати. Утримання боксерського залу не таке дороге, і окупається він протягом двох з половиною років. Загалом на боксерське обладнання доведеться витратити близько 350 тисяч.

Залучення одного любителя боксу до залу шляхом просування свого бізнесу через рекламу в соцмережах може коштувати від двох до десяти доларів. За середньою статистикою, клієнт приходить до залу на 2-3 місяці, а потім робить паузу, або ж навпаки, хоче чогось більшого.

Ціна відвідування залу для боксу варіюється: зал із відмінними умовами може висунути цінник до 5 тисяч гривень на місяць (умовно, за 10 тренувань). Є клуби, які можуть надати групові тренування за 2 тисячі гривень на місяць. Тому власнику бізнесу необхідно самому розуміти, який рівень у його залу, наскільки знамениті та авторитетні тренери, які там працюють.

Найголовніша складова ціни - це авторитет тренера, його кваліфікація, можливість правильно і швидко донести інформацію про вправу, щоб клієнт одразу все зрозумів і незабаром набув цієї навички.

За словами Олексія Трофімова, кожен бізнесмен-початківець протягом процесу отримання досвіду сам виводить для себе певну формулу, що йому принесе найбільший дохід.

Також абсолютний чемпіон України з боксу розповів, скільки коштує відкрити зал для боксу і яким він має бути для успіху бізнесу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися