Орендарів комунального майна звільнили від орендної плати на час воєнного стану

Це має зменшити фінансове навантаження на малий та середній бізнес

Київські міська рада підтримала рішення про звільнення від орендної плати орендарів комунального майна. Депутати вважають, що реалізація рішення матиме позитивний вплив на ринкове середовище.

Депутати Київради підтримали зміни до рішення "Про деякі питання комплексної підтримки суб’єктів господарювання міста Києва під час воєнного стану", які передбачають звільнення орендарів комунального майна від орендної плати на час воєнного стану. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

"Рішення передбачає звільнення від орендної плати всіх орендарів комунального майна в місті Києві на період воєнного стану та один місяць після його закінчення. Це має зменшити фінансове навантаження на малий та середній бізнес Києва, зокрема, тих суб’єктів господарювання, яких торкнулися заборони, пов’язані з воєнним станом", – зазначила Хонда.

Як повідомляли "Коментарі", у столиці поступово відновлює роботу бізнес. Працюють майже тисяча закладів з продажу продовольчих товарів, понад 160 точок продажу "Київхліб", 35 ринків та майже 460 кав’ярень.



 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися