Київський лжемінер отримав понад чотири роки позбавлення волі

Квартирний злодій неодноразово повідомляв про мінування в Києві

Чоловік-лжемінер, який неодноразово заявляв про вибухівку в будівлі Оболонського районного суду і зірвав понад сотні засідань, отримав покарання за свої вчинки. Про це повідомляє прокуратура Києва.

З грудня 2018 по березень 2019 року в правоохоронні органи надійшло кілька помилкових повідомлень про замінування приміщення Оболонського районного суду. Слідчі встановили "автора" подібних мінувань. Ним виявився неодноразово судимий квартирний злодій, обвинувальний акт щодо якої знаходиться на розгляді в Оболонському районному суді Києва. Шляхом "мінування" суду чоловік намагався відтягнути призначення йому покарання.

За свої дії громадянин отримав вирок суду. Тепер лжемінер відправиться за грати та проведе там 4,5 роки.

Як повідомляв портал "Коментарі" 1 вересня замість святкової лінійки в київській гімназії шукали вибухівку. На наступний день, 2 вересня, також надійшло анонімне повідомлення про замінування. Крім того, 25 серпня ця будівля теж "мінували". Тоді весь персонал гімназії вивели за паркан, а саму територію заповнили і обстежили поліцейські, кінологи з собаками, вибухотехніки. В протягом 4 годин довелося чекати, щоб потрапити в будівлю гімназії. Перед цим повідомлення про мінування цього ж навчального закладу надходило 3 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися