Троє приїжджих можуть отримати до 15 років в'язниці за напад на лікаря в Києві

Троє чоловіків, погрожуючи ножем, відібрали у лікаря дороге медичне обладнання

Троє чоловіків, які вчинили розбійний напад на лікаря можуть отримати до 15 років позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Так, інцидент стався на бульварі Шевченка ще в червні, однак вже зараз правоохоронці завершили досудове слідство. Чоловік повідомив, що на нього напали невідомі, а після забрали дороге медичне обладнання.

"Ми з'ясували, що потерпілий приїхав до столиці з метою придбання високовартісного медичного обладнання. Під час відпрацювання інформації на вулиці Саксаганського ми затримали одного з нападників, а його спільників неподалік від Центрального залізничного вокзалу", - розповів начальник відділу поліції № 4 Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Затримані - уродженці:

Харкова,

Ворзеля,

Черкаської області.

Чоловіки - 1975, 1995 і 1992 років народження. Один з нападників - 45-річний харків'янин виявився рецидивістом - раніше він вже відбував покарання за грабіж.

Дороге медобладнання невідомі планували продати. Тепер підозрюваним загрожує до 15 років в'язниці.

"Нападникам ми повідомили про підозру у вчиненні злочину за частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Шевченківський районний суд столиці обрав їм запобіжний захід утримання під вартою без можливості внесення застави", - додали в поліції.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє іноземних громадян вирішили поживитися майном пенсіонерки, але були затримані.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися