Приїжджий пограбував киянку на Солом'янці

На пошук і затримання грабіжника поліцейським знадобилася всього одна година

Прикрий інцидент трапився в Солом'янському районі столиці. Невідомий чоловік підбіг на вулиці Кудряшова до місцевій жительки, вирвав у неї з рук сумку з особистими речами і зник. Про це повідомили в ГУ Нацполіцііі Києва.

На пошук нападника поліція витратила близько години. Правоохоронці помітили підозрілого чоловіка при відпрацюванні території. Його прикмети збігалися з підозрюваним у злочині. В руках у чоловіка була жіноча сумка. При затриманні фігурант намагався втекти від правоохоронців на таксі, однак з цього нічого не вийшло.

Зловмисника затримали. Ним виявився 24-річний житель Чернігівської області, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних правопорушень на території району.

Слідчим Солом'янського управління поліції чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. За свої дії чоловік може провести за гратами від чотирьох до шести років.

Як повідомляв портал "Коментарі", гості столиці не завжди є ввічливими та добропорядними. Про випадок, коли приїжджий зробив пограбування київського тінейджера повідомили в прес-службі поліції Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися