У Києві викрили кілька підпільних казино

Співробітники прокуратури спільно з поліцією викрили кілька підпільних гральних залів

Правоохоронці викрили підпільне гральні заклади в Дніпровському Солом'янському районах Києва. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

В рамках розслідування кримінальних проваджень протягом декількох днів було задокументовано та припинено діяльність чотирьох гральних закладів.

Так, один з нелегальних ігрових залів на вул. Празькій у Дніпровському районі в черговий раз зробив спробу відновити свою діяльність, однак в день відкриття був викритий правоохоронцями. Інший гральний заклад на вул. Вацлава Гавела в Солом'янському районі викрили після повідомлення від місцевого жителя на лінію "102".

За результатами обшуків в приміщеннях гральних закладів виявлено та вилучено чорнову документацію і 100 одиниць комп'ютерної техніки, за допомогою якої, в порушення вимог Закону України "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор", надавалися незаконні послуги.

Викриття незаконної діяльності проводилося спільно співробітниками прокуратур і працівниками столичної поліції.

Як повідомляв портал "Коментарі", поліція закрила підпільний гральний бізнес в Обухові по вулиці Чумацький шлях. Слідчі Обухівського відділу поліції разом з бійцями особливого призначення під час обшуку виявили та вилучили 9 комплектів комп'ютерного обладнання в робочому стані, іншу оргтехніку та маршрутизатори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися